Prin acordarea unui LIKE sau FOLLOW pe pagina oficială de Facebook (PierderiGasiri.Ro), vei facilita vizualizarea anunțului postat pe pagina respectivă și redistribuirea acestuia în grupurile din zona ta.

Deasemenea am fi recunoscători să vă înscrieți în cel puțin unul din grupurile din lista de mai jos și să invitați minim 20 de membrii. Numărul total de membrii ai acestor grupuri este de peste 127.000 membrii.

Acordarea like-ului, follow-ului, sau înscrierea în grup și invitarea de membrii noi sunt modalități de a contribui la creșterea comunității noastre.

Ce se întâmplă după ce anunțul este aprobat și publicat pe site-ul nostru? Ne implicăm activ pentru a-i asigura o expunere cât mai amplă și eficientă. Iată ce urmează să facem:

  1. Distribuim anunțul în grupurile noastre de Facebook de Pierderi și Găsiri inclusiv și în alte grupuri, care acumulate împreună numără 700.000 de membrii, extinzând astfel audiența și șansele de vizibilitate.
  2. Promovăm anunțul pe pagina noastră oficială de Facebook, „Pierderi Găsiri”, astfel încât cei interesați să-l descopere rapid și să îi acorde atenție.
  3. De asemenea, centralizăm anunțurile de pe Facebook pentru a le face ușor accesibile utilizatorilor noștri pe pierderigasiri.ro, platformă la care se adresează o mare parte din comunitatea online interesată de găsirea și publicarea anunțurilor.
  4. Dacă utilizatorul activează notificările, acesta va fi informat imediat ce un alt utilizator adaugă un anunț care corespunde criteriilor sale, asigurându-i astfel oportunitatea de a răspunde rapid la anunțuri relevante.
  5. Indexăm anunțul în motoarele de căutare precum Google, facilitându-i astfel accesul la potențiali utilizatori interesați.
  6. Pentru o experiență transparentă și în conformitate cu politicile noastre, utilizatorii au opțiunea de a solicita ștergerea anunțului lor în orice moment, garantându-le un control total asupra informațiilor publicate.

„Nu vă faceți griji în legătură cu obiectele pierdute în municipiul București. Explorați platforma noastră astăzi și contribuiți la reunirea obiectelor cu proprietarii lor!”

 „În lumea pierderilor, găsirea este o bucurie”

0